Benefičný online koncert „Hráme pre 20 ZOO“

Benefičný online koncert „Hráme pre 20 ZOO“

4. máj 2021

V nedeľu 9. 5. 2021 od 17:00 sa uskutoční online benefičný koncert pod názvom “Hráme pre 20 ZOO” na podporu 20 zoologických záhrad združených v UCSZOO – Únia českých a slovenských zoologických záhrad, ktoré sa z dôvodu niekoľkomesačnej povinnej uzávery ocitli v kritickej ekonomickej situácii. Online vysielanie prebehne na Ticketstream.cz, kde budú vstupenky v predpredaji od 30. 4. 2021. Cieľom tohoto dobročinného projektu je vybrať dostatok financií pre zoologické záhrady a minimalizovať dopad vládnych opatrení súvisiacich s pandémiou ochorenia COVID-19.

Tento unikátny streamovaný online koncert prebehne formou OpenAir na záhrade Lidových sadů, ktoré sú súčasťou Zoologickej záhrady Liberec. Diváci sa tak ocitnú nielen na koncerte plnom skvelých interpretov ako No Name, Rybičky 48, Dan Bárta, MIG21, Jakub Děkan, Denoi, LinaKaro a Igor Orozovič s kapelou, ale užijú si tiež príjemné a vzdušné prostredie záhrady z pohodlia svojho domova.

Viac info na: www.hrajemepro20zoo.eu

FB udalosť: https://www.facebook.com/events/460171405286737/

Za pôvodnou myšlienkou a kompletnou realizáciou akcie stojí produkčný tým vedený Tomášom Vimmerom: „Když se k nám z médií dostala informace o složité situaci zoologických zahrad, cítili jsme potřebu okamžitě pomoci. Obrátili jsme se s nabídkou na ředitele liberecké zoo Davida Nejedla a po konzultaci se rozhodli uspořádat benefiční koncert pro všech dvacet unijních zoologických zahrad,“ hovorí Tomáš Vimmer. „Jedná se o zcela unikátní projekt, vůbec první svého druhu. Pevně věříme, že přinese úspěch a podaří se nám prostřednictvím známých osobností vybrat pro zoo další finanční prostředky,“ dodáva. (Produkcia – Tomáš Vimmer +420 703 323 013)

Kúpou vstupenky si diváci užijú nielen hudobný podvečer plný hviezd, ale tiež podporia chod 20 zoologických záhrad v Českej a Slovenskej republike, ktorých aktuálna situácia je z dôvodu obmedzení súvisiacich s pandémiou kritická. Napriek tomu, že boli zoologické záhrady v ČR 12. apríla 2021 a na Slovensku o týždeň neskôr opäť otvorené, zďaleka to nevykompenzuje miliónové straty za uplynulých niekoľko mesiacov uzatvorenia.

ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU