ZOO ponúka Permanentky na lepšie časy

ZOO ponúka Permanentky na lepšie časy

24. marec 2021

Zoologická záhrada v Bratislave  pre  návštevníkov ZOO pripravila fantastickú akciu – ZOO PERMANENTKY NA LEPŠIE ČASY. Štyri druhy permanentiek si návštevníci ZOO môžu zakúpiť za výhodnú, akciovú cenu len do znovuotvorenia ZOO. Kúpou permanentky je tak možné podporiť chov jedinečných a ohrozených divokých zvierat v ZOO v ťažkých časoch pandémie Covidu.

Akcia na zľavnené permanentky trvá pokiaľ sa opätovne neotvoria brány zoologickej záhrady. Skvelá ponuka sa zameriava najmä na rodinné vstupy, 2 dospelí môžu do ZOO zobrať dokonca 4 deti. Návštevníci kúpou rodinnej permanentky (2+4) ušetria na vstupnom až 65 eur.

Platnosť permanentiek je jeden kalendárny rok od znovuotvorenia ZOO.  Počas obdobia platnosti permanentky (1 rok) je možné vykonať neobmedzené množstvo vstupov do ZOO. Permanentka je vystavená na meno a je neprenosná. Dá sa kúpiť aj ako darček, stačí uviesť meno obdarovaného do poznámky. ZOO zasiela permanentky poštou alebo si ich návštevníci môžu vyzdvihnúť osobne v pokladni ZOO Bratislava.

Cenník permanentiek:

DOSPELÝ 35 eur
DIEŤA (od 3 do 15 rokov!) – 20 eur
ŠTUDENT, DOCHODCA, ZŤP – 30 eur
RODINNÝ (2 dospelí + 4 deti!) – 85 eur

Všetky permanentky sa dajú objednať online na stránke www.zoobratislava.sk, pár jednoduchými klikmi: https://eticket.zoobratislava.sk/

Kúpou permanentky do ZOO podporíte chov zvierat v ťažkom období počas pandémie ochorenia Covid19.

Bratislavská ZOO je rozhodnutím Úradu verejného zdravotníctva a Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy od 13. februára 2021 pre verejnosť zatvorená až do odvolania.