Papagáj kráľovský(Alisterus scapularis)

Papagáj kráľovský

Staňte sa členom našej rodiny
Naše zvieratá si môžete adoptovať a prispieť na ich kŕmenie, enrichment, rozvoj ich prostredia a ZOO.

Adoptovať
Mapa výskytu Papagáj kráľovský
Nehodnotené NE
Nedostatočné údaje DD
Málo dotknutý LC Málo dotknutý LC
Takmer ohrozený NT
Zraniteľný VU
Ohrozený EN
Kriticky ohrozený CR
Vyhynutý vo voľnej prírode EW
Vyhynutý EX

Základné informácie

Rad
papagáje
Dĺžka tela
42 cm
Dĺžka života
25 rokov
Počet mláďat
2 - 5
Dĺžka inkubácie
21 dní
Poloha Papagáj kráľovský v ZOO
Prostredie

dažďové lesy

Potrava

semená, plody

Spôsob života

malé skupiny